הסנדוויץ' הטבעוני שיאנה הכי אוהבת שאבא שלה מכין לה מורכב מגבינת ריקוטה ביתית, ממרח פסטו וירקות. אז איך מכינים?
את יאנה המתוקה הכרנו בגליון טיול של אדם צעיר. למרות שהיא ילדה צעירה, היא החליטה שהיא מפסיקה לאכול בשר, ביצים וחלב והופכת להיות טבעונית. מאז אבא שלה מכין לה כל מיני ממרחים מיוחדים לכריכים של בית הספר. כמו למשל, ממרח גבינת ריקוטה טבעונית וממרח פסטו.
לא רק שהם מעולים, אלא שהם פשוטים להכנה וגם ילדים יכולים להכין אותם בקלות! אז קדימה, לעבודה
גבינת ריקוטה טבעונית
המצרכים:
1/3 כוס מים;
½1 כוסות שקדים קלופים מלבניים;
2 כפות מיץ לימון;
½1 כפיות מלח;
1 כף שמרי בירה
הוראות ההכנה:
שמים אתכל המצרכים בבלנדר ומפעילים במהירות גבוהה בערך דקה, או עד שהתערובת חלקה וקרמית.
טועמים ומוסיפים לימון, מלח ושמרי בירה
ממרח פסטו
המצרכים:
כוס עלי בזיליקום;
1 שן שום;
2 כפות צנוברים;
¼ כוס שמן זית;
מלח לפי הטעם
הוראות ההכנה:
שמים את כל המרכיבים בבלנדר וטוחנים עד שהתערובת חלקה.
* לכריך אפשר להוסיף את הירקות שאוהבים, עוטפים ומניחים בילקוט.
בתאבון!